Sfârșit tragic pentru un român dat dispărut în Ungaria. A murit într-un accident la scurt timp după ce a ieșit din spital

Publicat: 27 09. 2022, 16:34
Actualizat: 27 09. 2022, 16:47
Ioan Aanei/ Sursa FOTO: monitortv.ro

Sfârșit tragic pentru un român dat dispărut în Ungaria. Bărbatului din județul Neamț i s-a făcut rău în țara vecină, în timp ce se afla în drum spre Anglia și a fost internat într-un spital. Ironia sorții este că la scurt timp după ce a fost externat, a murit într-un accident rutier, a informat poliția din Neamț fără a da alte detalii.

Bărbatul care a sfârşit tragic în țara vecină se numea Ioan Aanei, în vârstă de 56 de ani, și era din județul Neamț. Pe data de 14 septembrie acesta a plecat, împreună cu fiul său, cu un autocar spre Anglia, dar a doua zi, în Ungaria, bărbatului i s-a făcut rău şi a fost internat într-un spital. El a fost externat în aceeaşi zi şi de atunci familia nu a mai putut lua legătura cu el.

Astfel că, pe 17 septembrie, Poliţia din Târgu Neamţ, oraşul din care era originar bărbatul, a fost anunţată de cazul bizar chiar de fiul său. Acesta a dat detalii despre condiţiile în care bărbatului i s-a făcut rău, solicitând efectuarea de cercetări pentru identificarea lui.

Au fost lansate trei ipoteze. Prima era că bărbatul ar fi pornit înapoi către domiciliul din România, iar a doua că şi-ar fi continuat drumul spre Anglia cu un alt mijloc de transport. A treia supoziţie, care, din nefericire s-a adeverit, a fost că bărbatul din oraşul de sub Cetatea Neamţ ar fi păţit ceva rău – respectiv un accident mortal.

Bărbatul era dispărut din data de 14 septembrie

Bărbatul a dispărut pe data de 14 septembrie, iar două săptămâni mai târziu a fost confirmată informaţia că a fost victima unui accident rutier mortal.

„La data de 26 septembrie a.c., cadrele Serviciului de Investigaţii Criminale au fost informate de către autorităţile din Ungaria, că persoana în cauză a fost victima unui eveniment rutier, petrecut pe 16 septembrie, pe teritoriul statului vecin, în urma căruia a rezultat decesul“, a transmis IPJ Neamţ.