Sfârșit tragic pentru un tânăr care s-a urcat pe un zid al Cetății Deva ca să facă fotografii

Publicat: 30 04. 2017, 23:13

 „La fața locului s-a deplasat echipajul SMURD de prim ajutor, care a solicitat echipaj cu medic. A fost trimis echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD-ului. S-au efectuat manevrele de resuscitare, dar fără succes”, a declarat, pentru MEDIAFAX, medicul Călin Dumitrescu, de la Serviciul Județean de Ambulanță Hunedoara.

Potrivit sursei citate, echipele de prim-ajutor au urcat, duminică seara, pe Cetate cu telecabina și au mai mers câteva minute până au ajuns la locul în care era căzută victima.

Surse din cadrul anchetei au declarat, duminică seara, pentru MEDIAFAX, că din primele cercetări accidentul a avut loc într-o zonă a Cetății Devei închisă publicului. Potrivit surselor, tânărul de 28 de ani era pe Cetate cu o prietenă, și doreau să-și facă poze. La un moment dat, bărbatul s-a împiedicat și a căzut de la o înălțime de circa 4 metri.
 „Polițiștii fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care a avut loc accidentul”, a declarat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Potrivit sursei citate, din primele informații nu rezultă că în cauză ar fi vorba despre fapte de natură penală.

Cetatea Devei a fost redeschisă anul trecut, după ce au fost executate lucrările de restaurare.