Și-a făcut singur dreptate într-o parcare din București, fără să știe că este filmat. Cum s-a răzbunat un bărbat pe mașina care îi ocupase locul

Publicat: 08 05. 2018, 18:12

Imagini incredibile în sectorul 2 al Capitalei, surprinse de la bordul mașinii parcate neregulamentar. Proprietarul locului de parcare sună la numărul lăsat în geam, dar nu răspunde nimeni și ia legea în propriile mâini, scrie digi24.ro.

Nu s-a mulțumit doar cu vandalizarea ștergătoarelor autoturismului „străin”, ci a tractat mașina cu propriul autoturism. Actul de vandalism a durat zece minute, timp în care camera de la bord a înregistrat totul. Ajuns la mașină, proprietarul care parcase neregulamentar cheamă poliția.

Șoferul recunoaște că a fost sunat de patru ori de proprietarul de drept al locului de parcare respectiv, dar era într-o ședință și nu a putut răspunde. Agresorul este cercetat pentru distrugere și riscă până la doi ani de închisoare sau amendă penală.

De asemenea, șoferul care a parcat ilegal pe locul de parcare a scăpat fără sancțiune, deoarece celălalt bărbat și-a făcut singur dreptate, în loc să apeleze la poliție.