Sibiu: Florin Cioabă a mers la vot cu limuzina de nuntă

Publicat: 15 02. 2012, 09:34
Actualizat: 15 02. 2012, 13:20
Autointitulatul rege al rromilor, Florin Cioabă, a mers la secția de votare împreună cu familia, într-o limuzina albă, pe care cuplurile o folosesc de obicei la nuntă, și i-a îndemnat pe rromi să mergă la referendum.

Autointitulatul rege al rromilor, Florin Cioabă, a mers la secția de votare împreună cu familia, într-o limuzina albă, pe care cuplurile o folosesc de obicei la nuntă, și i-a îndemnat pe rromi să mergă la referendum, transmite corespondentul MEDIAFAX.

“Este un obicei pe care l-am moștenit de la tatăl meu să mergem cu alaiul la vot. Acest lucru se întâmplă în toată țara, nu numai la Sibiu. Îi îndemn pe toți rromii de pretutindenti să meargă să voteze, pentru că este important cine ne conduce țara. Trebuie să votam pentru o Românie mai buna”, a declarat Cioabă, imediat după ce a votat.

Numeroasa familie Cioabă a ajuns la secția de votare din cartierul Turnișor și cu patru autoturisme Mercedes, dar și cu un Jeep.

Până la această ora în municipiul Sibiu au mai votat primarul Klaus Johannis, președintele Forumului Democrat al Germanilor din România și președintele Consiliului Județean.

Potrivit BEJ, nu s-au înregistrat incidente deosebite în nici o secție de votare. (Mediafax)