Silvio Berlusconi are o nouă iubită, cu 53 de ani mai tânără decât el. Cine este femeia

Publicat: 13 08. 2020, 10:56
Silvio Berlusconi are o nouă iubită, cu 53 de ani mai tânără decât el. Cine este femeia. Sursa foto: Shutterstock

Fostul premier al Italiei, Silvio Berlusconi, are o nouă iubită, cu 53 de ani mai tânără ca el.

Numele ei este Marta Fascina, are 30 de ani și este parlamentar din partea partidului lui Berlusconi, Forza Italia, după cum informează Sky.

Astfel, se confirmă zvonurile din ultima vreme, după ce în presa din Peninsulă au apărut fotografii cu cei doi la un hotel din Elveția, dar și în Sardinia.

Berlusconi și-a anunțat miercuri despărțirea de Francesca Pascale

Totodată, Berlusconi a anunțat miercuri despărțirea de partenera sa, Francesca Pascale (34 de ani).

Relația dintre Berlusconi și Pascale a durat aproape zece ani, potrivit presei din Italia.

„Nu mai există nicio relație romantică. (Berlusconi și Pascale, n. red.) nu formează un cuplu. Între Silvio Berlusconi și Francesca Pascale există o relație de prietenie și afecțiune”, se arată într-un comunicat al echipei fostului premier, citat de cotidianul Il Giornale, deținut de familia Berlusconi.

Echipa lui Berlusconi a fost nevoită să facă anunțul după apariția unor fotografii în presă care îl înfățișau pe fostul premier alături de Marta Fascina, în vârstă de 30 de ani, membră a formaţiunii Forza Italia.

Silvio Berlusconi a fost căsătorit de două ori, prima dată cu Carla Dall’Oglio, iar a doua oară cu Veronica Lario. Ambele mariaje ale fostului premier al Italiei s-au încheiat prin divorț. De altfel, atunci când a divorțat de prima soție, Berlusconi se afla deja într-o relație cu Lario de cinci ani.

În vârstă de 83 de ani, Berlusconi a fost implicat de-a lungul anilor într-o serie de scandaluri sexuale. El a fost și condamnat la închisoare după ce a plătit o minoră pentru a întreține relații sexuale contracost, însă decizia a fost ulterior anulată de instanță.

În ultima perioadă, Berlusconi se confruntă și cu probleme de sănătate. El a fost operat pe cord în 2016, iar trei ani mai târziu a fost operat după ce a suferit o ocluzie intestinală.