Simona Halep a primit din partea ITF premiul pentru cea mai bună tenismenă din 2018

Publicat: 05 06. 2019, 09:42

„Este o foarte mare onoare pentru mine să mă aflu aici. Este emoționant și vreau să savurez această seară. Cele mai bune amintiri ale mele sunt legate de anul trecut, am ridicat trofeul meu favorit (n. red. – la Roland Garros) și mă bucur că m-am întors acum și voi juca în sferturile de finală. E greu să mă gândesc la apărarea turneului, voi juca în runda următoare, iar apoi vom vedea.

A fost foarte important să câștig acel titlu de Grand Slam de anul trecut pentru că pierdusem trei finale înainte, iar acum sunt mai relaxată, atât pe teren, cât și în afara lui”, a declarat Halep, la ceremonia care a avut loc la Paris.

Dacă pentru Simona Halep trofeul din partea ITF a reprezentat o premieră, Novak Djokovic a fost cel care a primit distincția pentru a șasea oară în circuitul masculin.

La evenimentul care a avut loc în capitala Franței, Halep a purtat o rochie neagră și le-a transmis, ulterior, un mesaj fanilor săi de pe rețelele de socializare: „Sunt foarte onorată să primesc acest trofeu, înseamnă foarte mult pentru mine și este o noapte pe care nu o voi uita. Darren (n. red. – Cahill) nu a fost în seara aceasta alături de mine, dar este parte din succesul obținut, așa că îi mulțumesc din nou”.