Simona Halep, prima fotografie după ce s-a infectat cu coronavirus. Ce mesaj a trimis din izolare. „Mă simt…”

Publicat: 04 11. 2020, 17:31
Actualizat: 04 11. 2020, 17:33

Infectată cu coronavirus, Simona Halep nu-și neglijează fanii și rămâne activă pe Instagram. Aflată în izolare, ex-liderul WTA a transmis primul mesaj de când a contractat COVID-19, însoțit de o fotografie în care apare cu zâmbetul pe buze, semn clar că recuperarea decurge perfect.

În urmă cu patru zile, Simona Halep a aflat că a contractat COVID-19. Sportiva noastră s-a retras în confortul propriului domiciliu, unde așteaptă să scape de virusul astiatic. Până atunci, a ținut să transmită un mesaj pentru admiratori, prin intermediul căruia i-a asigurat că totul este în regulă.

Thanks for all your messages. I’m feeling great (n.r. Vă mulțumesc pentru toate mesajele voastre! Mă simt foarte bine”, a transmis Simona Halep.

 

Simona Halep, în izolare

Ex-liderul WTA se relaxează pe terasa vilei unde s-a izolat și afișează o mină optimistă. Cu siguranță, arde de nerăbdare să revină la antrenamente.

Ce scris Simona Halep după ce a aflat că a fost testată pozitiv cu coronavirus

Salutare tuturor! Voiam să vă anunț că am fost testată pozitiv pentru Covid-19. M-am autoizolat la domiciliu și mă recuperez bine cu simptome ușoare. Mă simt bine… vom trece prin asta împreună”, a anunțat, sâmbătă, Simona Halep pe Twitter.

“Am fost surprins. Tot timpul a respectat măsurile!”

Reamintim că Artemon Apostu-Efremov, antrenorul Simonei Halep, s-a arătat surprins de faptul că sportiva noastră s-a infectat cu noul coronavirus, întrucât a respectat tot timpul măsurile de prevenție.

Simona s-a autoizolat, are simptome medii şi sper să se refacă cât mai repede. Am fost destul de surprins, pentru că Simona e destul de atentă, grijulie, tot timpul a respectat măsurile, însă, după cum vedem, este acest nou de val de COVID-19 şi nu ştiu când şi de unde a luat. Nici ea nu ştie. E o realitate cu care trebuie să ne confruntăm şi sper că vom trece cu bine prin asta. Nu cred că sunt chestii pe care le poţi controla. O luăm ca atare. Nu ne gândim că e ceva negativ sau pozitiv, e o realitate”, a declarat Artemon Apostu-Efremov, potrivit Digisport.