Simona Halep s-a întors de la Turneul Campioanelor: „Serena mi-a zis că vrea să facă poză cu viitorul numărul 1 mondial. O să muncesc să ajung acolo”

„Pe podium, Serena Williams mi-a spus că vrea să facă o poză cu viitorul număr 1 mondial și că mama ei va face poza. Mi-a plăcut foarte mult ce mi-a zis. Probabil că voi ajunge și numărul 1 mondial, dar îmi doresc să câștig cât mai multe meciuri și trofee. Trofeul de la Singapore este cam mic, dar important”, a spus Halep.

Simona Halep a afirmat că în finala pierdută în fața Serenei Williams i-a cedat brațul. „A fost o săptămână foarte frumoasă. Mă bucur să fiu din nou acasă și mă bucur că am terminat un an deosebit cu o performanță deosebită. Primul meci cu Serena Williams a fost mai bine pentru mine, deoarece eram mult mai odihnită, mult mai proaspătă. Am și surprins-o, pentru că nu ne-am întâlnit în acest an. În al doilea meci, în finală, brațul meu a cedat”, a precizat Halep.

Întrebată dacă va continua și anul viitor colaborarea cu antrenorul Wim Fissette, Simona Halep a anunțat că după vacanță va lua o decizie în această privință: „După vacanță voi lua o decizie cu privire la echipa mea”.

Simona Halep a revenit în țară luni, după ce a fost învinsă de Serena Williams, cu scorul de 6-3, 6-0, în finala Turneului Campioanelor de la Singapore.