Singura elevă din Cluj cu media 10 la bacalaureat va fi premiată de Consiliul Local. Ce sumă primește tânăra

Publicat: 09 07. 2015, 17:31
Actualizat: 09 04. 2019, 05:23

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat, joi, în ședința Consiliului Local că s-a dorit, prin această premiere, recunoașterea unor rezultate deosebite la învățătură.

„Ana Gheorghe Milea, absolventă a Colegiului Național «Emil Racoviță» Cluj-Napoca, este singura elevă din județul Cluj care a obținut media 10 la examenul de bacalaureat. Am dorit, prin această premiere, să recunoaștem rezultatele deosebite obținute la învățătură, fiind o recompensă pentru efortul depus și mulțumire pentru exemplul pe care l-a dat întregii comunități clujene. Pe lângă elevă, am decis și premierea, tot cu câte 1.000 de lei, a celor trei profesori care au pregătit-o, de la limba română, matematică și biologie, discipline la care eleva a luat note de 10”, a spus Boc.

Banii urmează să le fie înmânați elevei Ana Gheorghe Milea și celor trei profesori în cadrul unei ceremonii care va avea loc ulterior.

Ana Gheorghe Milea a absolvit Colegiul Național „Emil Racoviță” Cluj-Napoca și a declarat că vrea să dea admitere la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca.