Singurul supraviețuitor al trupei Goodbye to Gravity a semnat inițiativa #FărăPenali

Publicat: 24 07. 2018, 17:18

Părinții lui au adus scrisoarea trimisă din Germania și, la rândul lor, au semnat și ei pe listele USR Arad, arată organizația județeană a partidului.

„Andrei Găluț susține de la distanță campania #FărăPenali”, se arată într-un mesaj al USR Arad.

Organizația județeană a USR au informat că la cortul de campanie pentru strângerea semnăturilor au venit astăzi membrii familiei lui Andrei Găluț și au adus semnătura acestuia, primită prin poștă din Germania.

În urma incendiului, artistul a suferit arsuri pe 45% din suprafața corpului – pe mâini, față și umăr, arsuri ale căilor respiratorii și o puternică intoxicație cu fum.

,,Solistul și unicul supraviețuitor al trupei Goodbye to Gravity, grav rănit în incendiul din clubul Colectiv, a dorit să transmită susținerea sa pentru o societate curată, în care politicienii certați cu legea nu au ce să caute”, arată USR Arad.

Andrei Găluț se află într-o clinică din Germania unde urmează procesul de recuperare.

„Semnătura sa are o valoare simbolică deosebită, Andrei reprezentând una dintre victimele cele mai grav și mai direct afectate de fenomenul corupției. Semnând împotriva unor politicieni pentru care legea și normele sunt cel mult opționale, pentru care banii publici contează mai presus decât viețile și bunăstarea cetățenilor, solistul arădean le spune că ne-am săturat de ei, că dorim o societate guvernată de bun simț și de responsabilitate”, se mai arată în mesajul USR Arad.

În urma incendiului din Colectiv și-au pierdut viața 64 de persoane.

Sursa foto: Facebook/ Goodbye To Gravity