Sinucidere într-un spital din Nehoiu: „S-a urcat pe calorifer și și-a făcut loc, apoi s-a aruncat. Nu știu cum a putut să sară”

Publicat: 06 05. 2019, 14:58

Directorul Spitalului Orășenesc Nehoiu, Sergiu Remișovschi, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că bărbatul de 32 de ani, din Nehoiu, a fost internat vineri, din cauza unor dureri abdominale.

„Avea o pancreatită acută, dureri abdominale în urma consumului de alcool. El suferea de etilism cronic. A fost internat, i s-a prescris tratament. S-a simțit mai bine. Duminică dimineață însă a intrat în sevraj, era agitat psiho-motor. Medicul a decis să-l sedeze și se punea problema să-l transfere la Spitalul de Psihiatrie Sapoca, dacă era cazul”, a spus Sergiu Remișovschi.

Acesta a mai afirmat că bolnavul a profitat de faptul că asistentul făcea tratamentul celorlalți pacienți și s-a aruncat pe geam.

„S-a urcat pe calorifer și și-a făcut loc, apoi s-a aruncat. Căderea s-a soldat cu decesul său. El era internat pe secția ATI, iar aici geamurile sunt special anticădere, se deschid orizontal. Nu știu cum a putut să sară”, a mai spus Sergiu Remișovschi.

După acest incident, la nivelul unității medicale a fost demarată o anchetă în urma căreia s-a stabilit că medicii au respectat regulamentul și protocolul.