Situație dramatică în Vaslui: Și-a dat foc la ambele case, deși are patru copii! De ce a făcut bărbatul un asemenea gest disperat

Publicat: 24 09. 2020, 09:22
Situație dramatică în Vaslui: Și-a dat foc la ambele case, deși are patru copii! De ce a făcut bărbatul un asemenea gest disperat / Sursă FOTO: Shutterstock - caracter ilustrativ

Un bărbat din Vaslui a șocat întreaga comunitate după ce și-ar fi dat foc la ambele case în aceeași zi, deși are patru copii și ar trebui să le asigure un acoperiș deasupra capului. Gestul disperat al bărbatului a dus la internarea lui la psihiatrie.

Vlasuianul în vârstă de 54 de ani ar fi un bărbat agresiv, care consumă în mod regulat alcool și probabil din această cauză soția l-a părăsit în luna august. Acesta a rămas să își crească cei patru copii alături de mama lui, în vârstă de 91 de ani.

„I-a plecat nevasta, poate de supărare. A rămas singur, cu patru copii acasă”, a dezvăluit o vecină, potrivit stirileprotv.ro.

Nu se știe dacă supărarea sau un acces de furie pe fondul consumului de alcool l-a determinat pe bărbat ca în dimineața zilei de miercuri să își trimită fiica în vârstă de 14 ani la fântână în timp ce el ar fi dat foc casei de vară.

Și-a dat foc la ambele case, deși are patru copii!

La scurt timp după, pompierii au ajuns la fața locului pentru a opri incendiul care a distrus locuința în ciuda tuturor eforturilor.

„Era flacăra imensă, nu puteai sta de temperatura ce era”, a declarat Vasilică Chirica, şeful SVSU Tătărani.

Însă nici bine nu a trecut prima tragedcie, că pompierii au fost nevoiți să acționeze din nou, la aceeași adresa, în cursul serii de miercuri.

Bărbatul care și-ar fi incendiat casele, internat la psihiatrie

„După câteva ore, pompierii huşeni au revenit la aceeaşi adresă, pentru că o a doua locuinţă din curte fusese incendiată”, a declarat Marius Stanciu, purtător de cuvânt al ISU Vaslui.

Ulterior, vasluianul a fost imobilizat de polițiști și apoi internat pe secția de psihiatrie. Cei partru copii ai acestuia au ajuns în grija statului, în timp ce în urma incidentelor a fost5 deschis dosar penal pentru a se stabili în ce împrejurări s-a petrecut totul.