Situație dramatică într-o comună din Botoșani. Mădălina a murit în preajma sărbătorilor, cu câteva luni înainte de a se căsători: „În loc de nuntă va fi înmormântare”

Publicat: 23 12. 2019, 17:53

Mădălina avea să se căsătorească peste câteva luni, dar icterul mechanic a ucis-o. În copilărie, Mădălina a fost operată, fiindu-I extirpat un lob pulmonar. Acum, organismul fetei a cedat din cauza imunității slăbite, potrivit botosaninews.ro.

„O veste groaznică zguduie comunitatea havârneană.MĂDĂLINA o fată tânără și frumoasă, din comuna Vorniceni, a venit în comuna Havârna alături de iubitul său COSMIN PALAMARU. În plină tinerețe, avea idealuri și era fericită alături de iubitul ei. Angajează orchestră, local de festivități pentru ca-n prima parte a anului 2020 să facă NUNTA. O boală cruntă și nemiloasă a răpit-o de lângă iubitul ei și frumoasa lor familie. Crunt destin la o vârstă așa de fragedă.Suntem alături de familia îndoliată și ne exprimăm întreaga noastră compasiune pentru iubitul ei Cosmin, părinții Ana și Cătălin Palamaru, rude, vecini și prieteni. În loc de nuntă va fi înmormântare. Sincere condoleanțe și odihnă veșnică! Dumnezeu s-o ierte și s-o primească în împărăția sa. Adio copil tânăr și frumos!”, a scris Costache Muraru pe Facebook.