Situație halucinantă în Prahova! O femeie l-a agresat pe jandarmul care i-a atras atenția în privința măștii de protecție

Publicat: 24 08. 2020, 14:42
Actualizat: 06 04. 2021, 16:31
Jandarm agresat de o tânără, în Mizil. FOTO: Captură Video Ziar Incomod

O femeie din Mizil a fost plasată sub control judiciar după ce l-a agresat pe jandarmul care a vrut să o legitimeze pentru că nua purtat mască într-un magazin. Momentul conflictului a fost filmat, iar în imagini se observă cum femeia devine agresivă, îl îmbrâncește, îl scuipă și îl lovește cu piciorul pe jandarm.

Un real scandal a izbucnit zilele trecute în Mizil când un jandarm a vrut să legitimeze o femeie pe care a observat-o ieșind dintr-un magazin fără să aibă mască de protecție.

Femeia a țipat la jandarm cât au ținut-o plămânii și mai mult, a recurs și la violență fizică.

Conform unui comunicat al Inspectoratului de Jandarmi, femeia, încurajată de faptul că în a apărut  și concubinul ei, l-a lovit cu palma peste față pe subofițerul jandarm. Imediat, în sprijinul jandarmului au intervenit doi lucrători de poliție.

În imagini se observă cum femeia a continuat să fie agresivă cu jandarmul, chiar și după ce au venit întăriri la fața locului. Pentru oprirea conflictului femeia și concubinul acesteia au fost imobilizați, dar „circul” nu s-a oprit aici.

 

Femeia a leșinat și a vrut să fugă din ambulanță

Femeia a leșinat și la fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD.

După ce s-a trezit, femeia a continuat scandalul și a vrut să fugă din autospeciala SMURD, dar a fost oprită de polițistul care însoțea ambulanța.

Femeia și iubitul acesteia care a încurajat-o în scandal au fost reținuți d epoliție timp de 24 deore, iar acum sunt plasaţi sub control judiciar.

În ultimele 24 de ore, în Prahova s-au înregistrat 63 de noi cazuri de îmbolnăvire cu Covid-19. Asfel, Prahova este pe locul 3 la noi cazuri de infecție, după București, unde au fost raportate 140 de noi cazuri de Covid, și Iași, unde sunt 71 de cazuri de SARS-CoV-2 în ultimele 24 de ore.