Smiley, implicat într-un accident auto. „Am fost proiectat în pom”

Publicat: 10 12. 2012, 12:30
Actualizat: 30 07. 2014, 11:36

Smiley a fost implicat miercuri într-un accident auto, care a avut loc în județul Ilfov. Potrivit primelor informații, mașina pe care cântărețul o conducea s-a ciocnit cu o alta.

Artistul a declarat la RTV că accidentul s-a produs când a vrut să schimbe banda de mers. „Nu îmi dau seama cum s-a întâmplat cu exactitate. Am vrut să schimb banda de mers. Am încercat să evit celălalt autoturism, am tras dreapta de volan dar tot l-am agățat cu colțul mașinii și apoi m-a proiectat în pom”, a spus Smiley.

Acesta a mai precizat că el nu a pățit nimic, însă mașina a fost grav avariată. „M-am speriat, dar bine că sunt sănătos. Nu s-a întâmplat nimic grav. Imediat după ce s-a întâmplat accidentul, m-am controlat să văd dacă sunt bine”, a menționat cântărețul.

Poliția a venit imediat la fața locului pentru a constata cum s-a petrecut accidentul.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov, Claudia Burada, a declarat la Realitatea TV că artistul este cel vinovat, fiind vorba, potrivit primelor informații, de nerespectarea distanței obligatorii. În acest caz, cântărețul ar urma să sancționat cu 4 puncte.