ȘOCANT. Un fotbalist și-a ucis copilul de doar cinci ani: Niciodată nu l-am iubit, de când s-a născut / Fiul meu a rezistat un timp

Publicat: 13 05. 2020, 10:06
Actualizat: 13 05. 2020, 10:09
Foto: Twitter

Cevher Toktaş, un fotbalist turc al echipei i Bursa Yildirim Spor, a dezvăluit că și-a sufocat până la moarte băieţelul de 5 ani, din simplul motiv că nu îl iubea.

Copilul, pe nume Kasim, a fost dus la spital de tatăl lui la data de 23 aprilie, pe motivul că ar avea simptome de COVID-19. Micuțul a pierdut lupta cu viața la două ore de la internarea în spital. Avea febră mare și probleme de resiprație.

Fotbalistul s-a predat la poliție câteva zile mai târziu și a mărturisit ce s-a întâmplat în spital. „I-am pus o pernă peste faţă şi am apăsat cinci minute fără să opresc. Fiul meu a rezistat un timp. Dar când a încetat să se mişte, am chemat medicii, care nu au bănuit nimic”, a declarat Toktaş.

Nu frica de coronavirus a fost motivul pentru care a recurs la acest gest, ci pur și simplu pentru că nu-și iubea copilul. „Niciodată nu l-am iubit, de când s-a născut. Nu ştiu de ce. Singurul motiv pentru care l-am omorât este acesta, pur şi simplu nu-l iubeam şi nu l-am vrut. Nu am nicio problemă psihică”, le-a spus fotbalistul de 32 de ani poliţiştilor.

Cevher Toktaş riscă închisoare pe viață.