Șofer din Botoșani, în vârstă de 19 ani, prins la cinci zile după ce a lovit mortal un biciclist / Tânărul fugise de la locul accidentului

Publicat: 19 10. 2020, 23:35
Actualizat: 19 10. 2020, 23:39
FOTO - caracter ilustrativ

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Botoșani a anunțat, luni, că a fost identificată persoana bănuită de comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului faptei, în după-amiaza zilei de 14 octombrie.

Astfel, un șofer de 19 ani a fost prins și reținut de polițiștii din Botoșani, fiind suspectat că a lovit mortal un biciclist, în urmă cu cinci zile, în localitatea Cândești, județul Botoșani. Acum, acesta se află acum în custodia poliției.

Potrivit sursei citate, în timp ce conducea mașina pe drumul public din localitatea Cândești, județul Botoșani, în data de 14 octombrie, adolescentul ar fi surprins și accidentat mortal un bărbat de 49 ani, care mergea pe lângă bicicletă, pe marginea șoselei. Imediat după accident, autorul faptei a părăsit locul accidentului.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz, pentru ucidere din culpă și părăsirea locului faptei fără încuviințarea poliției.

Patru persoane, între care un copil, au fost rănite într-un accident auto produs la Tismana

Patru persoane, între care un copil, au fost rănite – luni – într-un accident rutier produs între o mașină și o camionetă, în localitatea Tismana, din județul Gorj.

,,Azi, 19 octombrie 2020, am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs pe raza orașului Tismana în care a fost implicat un autoturism care a intrat în coliziune cu o autoutilitară”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Gorj, care nu au precizat vârsta copilului.

Un şofer beat a intrat intenţionat cu maşina într-un grup de persoane. Motivul pentru care a recurs la acest gest

În urma unui conflict, un șofer băut ar fi intrat intenţionat cu maşina într-un grup de persoane. Incidentul a avut loc într-o staţie peco din oraşul Panciu, județul Vrancea, în urma unui scandal care a izbucnit între trei persoane. Trei bărbaţi au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.