Șofer filmat în timp ce conducea cu viteză pe contrasens, pe autostrada A4 – VIDEO

Publicat: 15 10. 2019, 12:33

This browser does not support the video element.

Pe filmarea distribuită de peste 300 de ori se vede cum un bărbat în vârstă conduce cu viteză o mașină, pe sensul opus de mers al autostrăzii, pe banda a doua. Spre norocul lui, traficul era redus.

„A 4 Constanța,, tataie cu semn de începător, pe contrasens”, este mesajul care însoțește imaginile postate pe Facebook.

Între cei care au făcut comentarii, cineva a întrebat dacă incidentul a fst anunțat la 112 și dacă șoferul a fost amendat de polițiști, iar altă persoană a scris că în România, spre deosebire de alte țări, sunt întâlnite frecvent astfel de cazuri.

„Nu e singurul caz… am văzut vreo 4-5 cazuri de genul în ultimele 2-3 săptămâni, în România, iar în Londra unde sunt milioane de mașini, cu șoferi chiar și de 70-80, nu am văzut sau auzit niciodată de cazuri de genul”, a scris internautul.

De asemenea, un alt comentator consideră că autostrăzile din România au prea puține ieșiri iar șoferii trebuie să parcurgă o distanță foarte mare pentru a putea să întoarcă.

„Vă spun eu de ce merge invers?? Avem autostrada făcută fără cap, fără ieșiri sau posibilitatea de a întoarce… de curând am intrat și eu aiurea pe autostradă la Deva și GPS-ul meu vroia să mă întorc, ghici unde pe autostradă… și am preferat să merg 100 km dus și 100 întors pentru a face acea întorcere”, a scris internautul.