Șoferiță beată la volan în Timișoara, oprită de Poliția Locală. Femeia a lovit o mașină, apoi a fugit

Publicat: 25 11. 2022, 11:08
Sursă Foto - OpiniaTimisoarei

O femeie din Timișoara a fost prinsă de polițiștii locali beată criță la volan. Șoferița lovise și o mașină, după care a fugit de la locul accidentului.

O șoferiță beată a lovit o mașină, apoi și-a continuat drumul liniștită, mergând în zig-zag pe șosea.

Un polițist local aflat în timpul liber a observat femeia și a dat alarma.

În momentul în care a fost oprită de polițiștii locali, femeia nici măcar nu și-a spus numele real și nici vârsta în speranța că va scăpa basma curată, sau poate nici nu-și mai putea aduce aminte aceste detalii.

Totuși, mirosul puternic de băutură i-a convins pe polițiști, iar la verificarea cu etilotestul s-a stabilit că femeia avea o alcoolemie de 1,06%.

Șoferița a încercat să păcălească polițiștii

„Polițiștii locali din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați aseară, în jurul orei 18:15, de un coleg aflat în timpul liber care a observat că un autoturism Volvo, de culoare gri, ce se deplasa pe Strada Ana Ipătescu dinspre Calea Sagului, a acrosat un alt autoturism marca Volkswagen, parcat regulamentar.

Polițiștii locali au urmărit autovehiculul în cauză, pentru că nu s-a oprit să vadă cât de grav a lovit cealaltă mașină și se deplasa haotic punând în pericol ceilalți participanți la trafic. Pe Aleea Actorilor aceasta a oprit, iar polițiștii locali au trecut la legitimarea conducătorului auto, care era o femeie. 

Ea a declarat verbal că are 37 de ani, dându-și un nume care nu era real. Femeia emana un puternic miros de alcool, fiind incoerentă. La verificarea mai amanunțiăa i s-a stabilit identitatea reala, aceasta având 35 de ani și fiind din Timișoara.

La fața locului a fost chemat și un echipaj al Biroului Rutier din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Timiș, care, la verificarea cu etilotestul, a stabilit că femeia avea o alcoolemie de 1,06‰ în aerul expirat, motiv pentru care a fost predată de polițiștii locali celor de la Biroul Rutier, pentru a fi transportată la Spitalul Județean în vederea recoltării de probe biologice și continuarea cercetarilor”, transmit reprezentantii Politiei Locale Timisoara, potrivit OpiniaTimișoarei.ro.