Șoferul care a lovit mortal cu mașina cinci oameni, într-o stație de autobuz din Brăila, suferea de epilepsie

Publicat: 04 04. 2016, 14:22

Purtătorul de cuvânt al ISU Brăilă, Ștefan Stoica, a declarat corespondentului MEDIAFAX că mai multe persoane așteptau, luni dimineață, autobuzul în stația de pe Șoseaua Râmnicu Sărat din municipiul Brăila, moment în care un autoturism a lovit grupul de oameni.

Cinci dintre persoanele lovite au murit, iar alta a fost rănită.

De asemenea, șoferul mașinii, un bărbat de circa 27 de ani, a rămas încarcerat. Acesta a fost descarcerat de serviciile de intervenție și transportat la spital.

Potrivit primelor informații, șoferul conducea cu viteză mare și a pierdut controlul asupra volanului. Cu toate acestea, infobraila.ro scrie că șoferul suferea de epilepsie și a avut o criză la volan, acesta fiind motivul pentru care a scăpat controlul volanului. ”Ce este de remarcat este faptul că șoferul s-a mai prezentat la spital în urmă cu aproape jumătate de an prezentând crize comitiale (epileptice), acesta putând fi și motivul producerii accidentului. Ancheta va stabili care sunt medicii care i-au eliberat actele necesare pentru a se elibera permisul auto”, scrie sursa notată.

Poliția Brăila cercetează acest caz.