Șoferul filmat circulând agresiv și cu viteză pe linia de tramvai și-a primit pedeapsa și din partea Jandarmeriei. VIDEO

Publicat: 14 11. 2017, 16:13

This browser does not support the video element.

Șeful biroului de presă al Jandarmeriei Române, Marius Militaru, a precizat, pentru agenția de presă MEDIAFAX, că șoferul a fost amendat cu 1.450 de lei și i s-a reținut permisul pentru 30 de zile. De asemenea, el a fost sancționat cu atenționare și i-a fost retras dreptul de a mai conduce autovehicule ale Jandarmeriei pe o perioadă de 60 de zile.

Totodată, a fost dispusă instruirea și verificarea tuturor conducătorilor auto ai unității cu personal specializat din cadrul Poliției Rutiere, subofițerul urmând a fi retestat psihologic.

Măsurile au fost luate după ce în spațiul public au apărut imagini cu șoferul autocarului cu numere de MAI, filmat când merge cu viteză pe linia de tramvai și evită la limită impactul cu un alt tramvai care venea din sens opus. Ulterior, reprezentanții Jandarmeriei au transmis că acesta face parte din Baza de Administrare și de Deservire a Jandarmeriei.