Șoferul unui taxi, amendat cu 5.000 de lei: „Agentul nici nu a vrut să audă”

Publicat: 04 08. 2015, 10:50

Tânărul se deplasa duminică la volanul mașinii sale, în timpul Crosului verii organizat de Primărie, iar într-o intersecție s-a înscris pe o bandă pentru a vira la stânga.

Șoferului i s-a părut că un agent de la Poliția Rutieră i-a făcut semn să treacă, așa că a înaintat. În acel moment, tânărul a fost blocat, reproșându-i-se că nu a respectat indicațiile polițistului rutier și a forțat trecerea.

Pentru că nu avea autorizația de taxi, buletinul, avizul medical și psihologic asupra sa, taximetristul a fost amendat cu 5.000 de lei, plus încă 390 de lei pentru forțarea trecerii.

Șoferul a declarat că el nu este de profesie taximetrist, motiv pentru care nu trebuia să aibă acele acte asupra sa. ”Nu fac taximetrie, ci îmi ajut din când în când prietenul care mi-a împrumutat acum mașina, dar agentul nici nu a vrut să audă”, a declarat Andrei B (24 de ani) conform monitorulbt.ro.

Tânărul a declarat că a ales să plătească amenda pentru că vrea să se angajeze și nu vrea să aibă permisul suspendat chiar acum.