Solomon după anunțarea REZULTATELOR EXIT POLL la ALEGERILE LOCALE 2012: Aș prefera să ies la numărătoare, dar dacă pierd asta e viața

Publicat: 10 06. 2012, 22:10
Actualizat: 10 06. 2012, 23:42

Primarul municipiului Craiova, Antonie Solomon, a declarat, după anunțarea rezultatelor exit-poll-urilor, că ar prefera să iasă la numărătoare, dar dacă pierde, „asta e viața”, adăugând că sunt „încurcate căile Domnului”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Eu cred în sondaje, în exit-poll-uri. Aș prefera să ies la numărătoare, dar dacă pierd asta e viața. Nu știu ce s-a întâmplat, sunt încurcate căile Domnului, cred că a fost vorba de organizare, dar și de un vot politic”, a declarat Solomon.

Solomon a mai spus că a avut susținerea partidului și că el de obicei era cel care trăgea partidul în sus, referindu-se la alegerile trecute.

Întrebat dacă l-a tras în jos faptul că în permanență s-a declarat un susținător al președintelui Traian Băsescu, Solomon a spus că nu crede acest lucru și mai mult decât atât rămâne un susținor al șefului statului chiar dacă nu va mai fi la primărie.

Potrivit rezultatelor exit-poll-urilor, Lia Olguța Vasilescu a câșitgat alegerile la Craiova cu un avans de peste zece procente în fața contracandidatului său Antonie Solomon, primar de două mandate.