Sorin Cârțu: Sunt bulversat, nu mă așteptam la un astfel de deznodământ

Publicat: 20 08. 2013, 19:37
Actualizat: 11 10. 2018, 05:49

Fostul fotbalist al echipei Universitatea Craiova, Sorin Cârțu, a declarat, marți, că este bulversat de faptul că fostul căpitan al formației oltene, Costică Ștefănescu, s-a sinucis și a precizat că nu se aștepta la un astfel de deznodământ.

„Nu mă așteptam să se sinucidă. Vă dați seama că era disperat cu viața pe care o ducea. Știam că are probleme grave cu cancerul la plămâni. Probabil că a fost dureros și nu a mai putut. Sunt bulversat, nu mă așteptam la un astfel de un deznodământ pentru că era un om puternic. Nu am mai vorbit cu el în ultima vreme, mi-a fost greu să-l sun. Silviu Lung și Țicleanu au fost la el și mi-au spus că e grav. Dumnezeu să-l ierte!”, a spus Cârțu la DigiSport.

Fostul fotbalist Costică Ștefănescu a încetat din viață, marți seară, la vârsta de 62 de ani, după ce s-a aruncat de la etajul 5 al Spitalului Militar din Capitală, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din Poliție.

Potrivit surselor citate, la 112 a fost primit, la ora 18.20, un apel prin care s-a semnalat că fosta glorie a Universității Craiova și a echipei naționale s-a aruncat de la etaj.

Costică Ștefănescu suferea de o boală incurabilă.