Sorin Ovidiu Vîntu ar fi fost diagnosticat cu o maladie gravă

Publicat: 08 12. 2014, 13:40

Omul de afaceri, în vârstă de 58 de ani, a fost depistat cu cancer pulmonar încă de când se afla în spatele gratiilor. Mai exact, „Raportul medical” este datat 7 octombrie 2014, iar Vîntu este diagnosticat cu „formațiune tumorală pulmonară LSS excavantă”.

Comisia medicală care a emis raportul a recomandat „efectuarea unor investigații în vederea stabilirii oportunității intervenției chirurgicale”.

Documentele, depuse la dosarele penale pe care Vîntu le are la diferite instanțe de judecată, au contat și la eliberarea condiționată a acestuia, din data de 19 noiembrie. Pe de altă parte, din cauza poliomielitei avute în copilărie, SOV se deplasează din ce în ce mai greu.

Apropiații lui SOV dezvăluie că acesta s-ar afla, momentan, în faza de negare a bolii, dar urmează să meargă în străinătate să-și facă analizele la o clinică privată.

Contactat de Libertatea.ro, Vîntu nu ar fi dorit să comenteze situația: „V-aș ruga să nu abordați subiectul! Vă rog să mă înțelegeți că este o situație delicată pentru mine și pentru familia mea”.