Sosia Reginei Elisabeta a II-a, demisie ”din respect”, în urma decesului monarhului

Publicat: 10 09. 2022, 20:10
Actualizat: 10 09. 2022, 23:21
Sursă Foto - Qeto.co

O sosie a reginei Elisabeta a II-a declarat că renunță la slujbă după 34 de ani ”din respect”, în urma decesului celui mai longeviv lider, dar își va păstra în continuare ținutele în memoria acesteia.

Bătrânica în vârstă de 89 de ani, Mary Reynolds, locuiește în Epping, Essex, și a devenit sosia reginei în 1988.

Când avea 17 ani, toată lumea susținea că seamănă cu regina, după spusele acesteia.

De asemenea, Mary a apărut în filme și în emisiuni de televiziune, iar unul dintre cele mai impotrante momente în care a debutat, a fost alături de Sir Roger Moore.

De altfel, ea a jucat și într-un episod din seria Doctor Who în anul 1988.

Ea a adăugat că probabil îşi va păstra ţinutele de regină, deoarece „fac parte din viaţa mea de atât de mult timp”.

A dezvăluit că are două dulapuri separate pentru ţinutele ei normale şi cele regale, dar că ar căuta în dulapul „reginei” dacă ar merge „undeva special”.

Mary Reynolds a spus că a fost abordată de o companie de televiziune rusă după moartea reginei, joi, cerându-i să îmbrace costumul de imitatoare.

Sosia reginei Elisabeta a II-a a adăugat că a încercat întotdeauna să „se comporte ca o regină, să fie drăguţă şi să respecte oamenii.”

O sosie devotată

Aceasta a spus despre regina Elisabeta a II-a că „era o persoană care avea atâta lumină şi era o persoană foarte iubită şi prietenă cu toată lumea.”

”Oriunde te-ai fi dus în lume, era Regina, nu regina Elisabeta, nu regina Angliei, era Regina. Nu va nu va mai fi niciodată cineva ca ea”, a mai spus Mary Reynolds.

Totodată, Mary Reynolds spune că după moartea reginei a fost abordată de o televiziune din Rusia, care i-a cerut să îmbrace costumul de imitatoare.

Ea a mai declarat pentru agenţia de ştiri PA că se simte „norocoasă” să semene cu regina, dar că zilele ei ca sosie se vor încheia, potrivt Qetoo.co.