Soția ambasadorului Olandei, într-o fotografie impresionantă, alături de medicii români: „Medicii vor România în Schengen”

Publicat: 18 06. 2015, 18:07
Actualizat: 04 08. 2015, 14:18

La scurt timp după ce a operat-o pe soția ambasadorului olandez, managerul Spitalului Universitar din București, doctorul Cătălin Cîrstoiu, a transmis un mesaj autorităților.

Într-o fotografie postată pe Facebook, doctorul Cîrstoiu, alături de alți medici din echipa lui, poartă tricouri albe cu același mesaj: „Medicii vor România în Schengen”.

Amintim faptul că Olanda s-a opus, de fiecare dată, întrării României în spațiul Schengen, invocând problemele cu justiția din țară.

În fotografie apare și Cristina Van Bonzel Gomez, soția ambasadorului Olandei, proaspăt operată la picior chiar de Cătălin Cîrstoiu, în timp ce premierul Victor Ponta se opera la genunchi într-o clinică din Turcia.

 ”Cristina a făcut o operație ortopedică astăzi. Mulțumim frumos, prof. dr. Cîrstoiu și tuturor asistentelor devotate”, a scris ambasadorul olandez Matthijs van Bonzel pe Facebook, cuvintele ”Mulțumim frumos” fiind scrise în română, iar restul mesajului – în engleză.

 „Multumesc tuturor celor care în aceste zile au avut un gând bun pt mine – operația a fost mult mai complicată decât se anticipa, dar sunt convins că până în Decembrie voi putea face sport din nou. Mulțumiri speciale doctorului Ionuț Codorean care a fost lânga mine și mi-a dat curaj prin profesionalismul său (evident că am totală încredere în medicii români – aici însă am ceva ce era imposibil acasă – LINIȘTE și ODIHNĂ)! Vreau să-i asigur și pe cei care