Soția jandarmului care a provocat un accident pe Autostrada Soarelui a murit la spital

Publicat: 18 07. 2013, 14:10
Actualizat: 12 06. 2018, 20:04

Soția jandarmului constănțean care a provocat luni un accident pe varianta de ocolire a municipiului Constanța (autostrada A4), între Constanța și Ovidiu, a murit, joi dimineață, la Spitalul Județean de Urgență Constanța, în timp ce soțul ei se află în comă indusă, fiindu-i amputat brațul drept.

Potrivit reprezentanților Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, femeia a ajuns la spital în stare critică și a fost internată în secția de anestezie și terapie intensivă, fiind ținută în viață doar cu ajutorul aparatelor.

În pofida eforturilor cadrelor medicale, decesul acesteia a fost confirmat joi dimineață.

Soțul femeii, Ismail Cetin, jandarmul care a provocat accidentul, a fost transportat la spital în comă, fiind necesară o interveție chirurgicală de amputare a brațului drept.

El este internat la reanimare, fiind în comă indusă.

De asemenea, copilul celor doi, care a fost și el rănit grav, este în stare bună, fiind conștient și cooperant.

Accidentul a avut loc luni seară, la kilometru 9 al autostrăzii A4, între intersecția cu A2 și DN 2A, când jandarmul, aflat la volanul unui autoturism Logan, în care se mai aflau soția și fiul său, a făcut o manevră neregulamentară de întoarcere printre balizele care despart sensurile de mers, fiind lovit în plin de un autoturism Audi care circula regulamentar.

În urma impactului, toate cele trei persoane din Logan au fost rănite grav, fiind transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.

De asemenea, patru persoane din autoturismul Audi au suferit răni minore, fără să necesite internarea.

Șoferul Loganului este plutonier la Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța, iar în momentul accidentului se afla în afara orelor de program și conducea mașina personală.