SRI își prezintă marți bilanțul pe anul 2014. La eveniment participă președintele Klaus Iohannis

Publicat: 24 03. 2015, 08:33

Potrivit anunțului de presă transmis de Administrația Prezidențială, șeful statului urmează să participe, de la ora 11.00, la evenimentul organizat la sediul SRI.

Serviciul Român de Informații aniversează, la 26 martie, 25 de ani de existență, iar acest moment va fi marcat prin organizarea, în ziua de marți, a activității de bilanț pentru anul 2014, conform unui comunicat postat pe site-ul SRI.

La eveniment vor participa, alături de conducerea Serviciului, președintele Klaus Iohannis, viceprim-ministrul pentru securitate națională, ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, consilierul prezidențial pe probleme de securitate națională, generalul Ion Oprișor, președintele Comisiei comune permanente a Camerei Deputaților și Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activității Serviciului Român de Informații, deputatul Georgian Pop, precum și membri ai acestei comisii, menționează sursa citată.

În comunicatul SRI se mai arată că bilanțul Serviciului pentru anul 2014 se va încheia cu declarații de presă, în jurul orei 12.45.