STB suspendă pentru cinci zile linia de tramvai 41. Află ce alternativă de transport ai

Publicat: 21 10. 2020, 08:48

Societatea de Transport Bucureşti anunță suspendarea liniei de tramvai 41 pentru o perioadă de cinci zile, începând de miercuri dimineață, 21 octombrie. Motivul îl reprezintă efectuarea unor lucrări de deviere a liniei pe o porţiune din traseu, în scopul finalizării pasajului pietonal de la staţia de metrou „Parc Drumul Taberei”, de pe Magistrala 5.

Metrorex se ocupă de acest lucrări care vor devia tramvaiul 41 de pe traseul său obișnuit. La rândul ei, STB profită de suspendarea liniei și informează că va moderniza, în această perioadă, peronul staţiei de tramvai Uverturii.

Se introduce linia navetă de autobuze 641

Printr-un comunicat de presă, STB arată că, pentru preluarea călătorilor, va fi înfiinţată o linie navetă de autobuze cu indicativul 641, care va funcţiona între terminalele Piaţa Presei și Ghencea.

Pe parcursul celor cinci zile, autobuzele liniei navetă 641 vor circula pe următorul traseu: Bd. Expoziţiei, Bd. Mărăşti, Bd. Mareşal Alexandru Averescu, str. Turda, Pasajul Grant, Calea Crângaşi, Şos. Virtuţii, Pasajul Lujerului, str. Braşov, Bd. Ghencea.

Societatea de Transport Bucureşti va monitoriza cu atenţie funcţionarea liniei 641 şi va interveni operativ în reconfigurarea programului de circulaţie, în cazul în care cererea de transport o va impune. De asemenea, pentru fluidizarea traficului în zonele aglomerate de pe traseu, STB SA va colabora cu agenţii de poliţie”, se spune în comunicatul STB.