STEAUA – CHELSEA. Surpriză pentru fanii Stelei: o galerie foto pentru GALERIE

Publicat: 07 03. 2013, 15:49
Actualizat: 30 07. 2014, 14:53

STEAUA – CHELSEA, meciul pe care îl așteaptă România, o poate duce pe STEAUA mai aproape de sferturile de finală ale EUROPA LEAGUE 2012-2013.

Ultima dată când STEAUA a ajuns în sferturile de finală a fost în sezonul 2005-2006, când competiția se numea Cupa UEFA. După ce a trecut de Rapid, în ceea ce presa din România a numit „sfertul UEFAntastic”, STEAUA a jucat în semifinale cu englezii de la Middlesbrough.

În ziua meciului, Mediafax ZOOM le fe o surpriză steliștilor – O galerie foto cu cele mai tari imagini din … galerie. Iat-o pe prima:

sursa foto Mediafax Andrei Pungovschi

STEAUA – CHELSEA. Vezi mai multe fotografii cu STEAUA în cupele europene pe Mediafax Zoom.

Meciul s-a disputat pe fostul stadion „Lia Manoliu”, locul unde acum se află Național Arena, și a fost câștigat de STEAUA cu 1-0. Printre cei care au asistat la partidă se numără actualul premier, Victor Ponta, și soția sa, Daciana Sârbu. Fotoreporterul Mediafax Andrei Pungovschi i-a surprins pe cei doi într-o ipostază amuzantă: Daciana Sârbu pare plictisită de partidă, iar Victor Ponta încearcă să o consoleze. Amuzant este că cei doi poartă căciuli cu FC Barcelona, nu cu STEAUA, cele două echipe având culori similare.

UEFA a INTERZIS coregrafia cu Chelsea. Steliștii au pregătit o imagine uluitoare, dar forul a decis că mesajul e prea dur! Ce voiau să afișeze.

STEAUA – CHELSEA, primul meci european al Stelei după victoria cu Ajax, se dispută în această seară, de la 20.00, și va fi transmis live text de gândul.