Stephen King propune o LUPTĂ corp la corp între Volodimir Zelenski și Vladimir Putin: „M-aș bucura să văd cum va fi bătut acel chelios”

Publicat: 24 02. 2023, 13:20
Actualizat: 24 02. 2023, 13:26

Stephen King, celebrul autor de horror și SF, consideră că o luptă corp la corp între cei doi șefi de stat, Volodimir Zelenski și Vladimir Putin, ar fi soluția ideală pentru încetarea războiului.

Stephen King, celebrul autor de horror și SF în vârstă de 75 de ani, a propus, într-un mesaj transmis pe pagina sa de Twitter, un duel „corp la corp” între Volodimir Zelenski și Vladimir Putin, „ca să văd cum va fi bătut șeful Kremlinului”.

King nu a precizat dacă se referă la wrestling sau la box, însă ambele discipline beneficiază de un serviciu care permite telespectatorilor să plătească pentru a viziona show-urile pe canale TV private.

În nici 10 ore, postarea a fost văzută de aproape 750.000 de utilizatori

Propunerea renumitului autor este surprinzătoare, în condițiile în care Vladimir Puțin practică judo și joacă încă regulat hochei pe gheață, în timp ce Zelenski e un fost actor de comedie.

„Ar fi cel mai mare eveniment pay-per-view din toate timpurile. Cred că ar fi bine dacă Putin și Zelenski s-ar bate corp la corp, într-o luptă dreaptă.

M-aș bucura să văd cum acel chelios idiot va fi bătut”, a scris King, pe contul său verificat, care are bifa albastră.

În nici zece ore de la publicare, postarea a fost văzută de aproape 750.000 de oameni.