Suceava: Doi contrabandiști, reținuți la frontiera româno-ucraineană cu 8.000 de pachete cu țigări

Publicat: 28 10. 2012, 13:32
Actualizat: 27 09. 2018, 23:02

Polițiștii de frontieră din Rădăuți au depistat și reținut, sâmbătă, la frontiera româno-ucraineană, doi contrabandiști care au încercat să introducă  ilegal în România aproape 8.000 de pachete cu țigări, transmite cor

Potrivit polițiștilor de frontieră suceveni, angajați ai Sectorului Poliției de Frontieră din Rădăuți au observat, sâmbătă, în apropierea liniei de frontieră din zona localității Vicovu de Sus un grup de persoane care transportau mai multe colete cu țigări de contrabandă.

Polițiștii de frontieră i-au somat și urmărit pe suspecți, reușind reținerea a doi tineri – unul în vârstă de 19 ani, din Vicovu de Sus, și un altul de 33 de ani, din județul Buzău.

În colete se aflau 7.999 de pachete cu țigări de diferite mărci din Republica Moldova și Ucraina, în valoare de 63.000 lei, care au fost confiscate.

Cei doi sunt cercetați de polițiștii de frontieră pentru trecere ilegală a frontierei de stat și contrabandă în formă agravantă. Totodată, au fost anunțate și autoritățile de frontieră ucrainene pentru cercetarea în comun a cazului.