Surpriză neplăcută pentru cluburile din Costinești și Eforie Nord care „au dat muzica prea tare”

Publicat: 04 08. 2013, 16:55
Actualizat: 29 07. 2014, 22:59

Polițiștii au dat amenzi de peste 1,2 milioane de lei în urma unor controale care au avut loc în ultimele trei zile, în cluburi, discoteci și unități de alimentație publică din Costinești și Eforie Nord.

Polițiști de la Direcția de Investigare a Fraudelor, împreună cu comisari de la Garda Națională de Mediu și reprezentanți ai Corpului de Control al Autorității Naționale de Turism au verificat, în perioada 2-4 august, 14 cluburi, discoteci și unități de alimentație publică din Costinești și Eforie Nord, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Române remis, duminică, agenției MEDIAFAX.

Echipele de control, însoțite de luptători din Brigada Mobilă de Jandarmi Constanța, au verificat modul în care sunt respectate normele legale în domeniul alimentației publice și limitele de zgomot admise în cluburi și discoteci.

În urma neregulilor găsite au fost date 15 amenzi, în valoare totală de 1.230.000 de lei, precum și patru avertismente, a precizat Poliția Română.

Unitățile au fost amendate, printre altele, pentru lipsa documentelor și avizelor de clasificare, depășirea nivelului de zgomot admis, nerespectarea modului în care sunt depozitate, gestionate și valorificate deșeurile și lipsa autorizațiilor, avizelor sau a documentelor referitoare la protecția mediului.