SURPRIZA PSD-ALDE pentru Delta Dunării. Cine e favoritul pentru postul de Guvernator

Publicat: 16 03. 2017, 14:48

Propunerea noului Guvernator al Deltei Dunării trebuie înaintată premierului Grindeanu de ministrul Mediului, Daniel Constantin. Contactat de Gândul, Constantin a evitat un răspuns tranșant, însă nu a infirmat că Vâlcu Stoian este propunerea pe care o va înainta șefului Guvernului. „Voi face un anunț public după ce voi discuta cu premierul. (…) Avem mai multe variante pe care le voi discuta cu premierul”, a spus ministrul Mediului. 

Fostul guvernator al Deltei Dunării, Liviu Mihaiu, susține că o astfel de propunere demonstrează că actualul Guvern este „razna.

„Propunerea asta arată clar că acest guvern este un guvern razna, infinit mai incompetent decât guvernul Ponta. Desigur, propunerea aceasta este a pres CJ Tulcea, Horia Teodorescu, care astfel a anexat ARBDD-ul intereselor de grup și de partid. Nici o măsură protectivă a Deltei, precum interzicerea vânătorii sau a pescuitului la sturion, pentru care m-am bătut zece ani, nu mai este din acest moment in siguranță”, a declarat Mihaiu, pentru Gândul