Sute de turiști, pe pârtiile de pe Valea Prahovei

Publicat: 14 12. 2013, 17:33
Actualizat: 03 02. 2019, 07:03

Aproximativ 500 de turiști se află, sâmbătă, pe pârtia Kalinderu din Bușteni, unde stratul de zăpadă artificială măsoară 30 de centimetri, alți 200 de iubitori ai sporturilor de iarnă fiind pe pârtile din Azuga, cele două stațiuni fiind primele de pe Valea Prahovei unde pârtiile au fost deschise.

Aproximativ 500 de iubitori ai sporturilor de iarnă se află, sâmbătă, pe pârtia „Kalinderu” din Bușteni, una dintre primele pârtii deschise în acest sezon pe Valea Prahovei. Stratul de zăpadă pe „Kalinderu 1”, pârtie care are o lungime de 1500 de metri și care a fost înzăpezită artificial, măsoară aproximativ 30 de centimetri.

Alte câteva zeci de turiști se află în parcul de distracții de la baza pârtiei Kalinderu, dotat cu sanie-tobogan, tubing și carusel.

Și în stațiunea Azuga aproximativ 200 de iubitori ai sporturilor de iarnă se află pe pârtiile Cazacu, Sorica și Variantă.

Azuga și Bușteni sunt primele stațiuni de pe Valea Prahovei unde au fost deschise pârtiile în acest sezon, toate fiind înzăpezite artificial.