Tânăr condamnat la doi ani de închisoare după ce a violat o fată de 13 ani

Publicat: 14 03. 2013, 10:34
Actualizat: 05 02. 2016, 22:09

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, din localitatea vasluiană Pădureni, a fost condamnat la doi ani de închisoare pentru viol și violare de domiciliu, după ce a intrat în casă peste o fată de 13 ani pe care apoi a abuzat-o sexual, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Magistrații Judecătoriei Huși l-au condamnat la doi ani de închisoare cu executare pe Costică Racoviță, care, în octombrie 2012, a violat o fată de 13 ani din localitatea Pădureni, după ce a profitat că victima era singură în casă.

Potrivit rechizitorului prezentat în instanță de procurorul de caz, tânărul de 23 de ani s-a dus în vizită la copila de 13 ani și, văzând că este singură acasă, i-a propus să întrețină relații sexuale cu el. Fata a refuzat și, pentru a nu fi în pericol, s-a dus la o vecină din sat. După un timp, copila s-a întors la locuință și a intrat în casă pentru a se odihni.

Costică Racoviță s-a reîntors și el la locuința fetei și, după ce a intrat în casă, a imobilizat-o și apoi a violat-o pe copilă. La un moment dat, profitând de un moment de neatenție al violatorului, fata a reușit să fugă din locuință, cerând sprijinul unei vecine care, de altfel, a și anunțat Poliția.

Ulterior, Costică Racoviță a fost prins de către polițiști în locuința acestuia.

Reținut inițial de polițiști, tânărul a fost arestat preventiv pe 12 octombrie 2012, sub acuzația de viol și violare de domiciliu.