Tânăr de 19 ani, găsit mort în râul Bârlad după ce ar fi căzut cu bicicleta de pe un pod

Publicat: 26 07. 2012, 11:21
Actualizat: 06 02. 2016, 11:33

Un tânăr în vârstă de 19 ani, din localitatea vasluiană Dumești, a fost găsit mort în condiții suspecte, joi dimineață, cu o lovitură la cap, după ce ar fi căzut cu bicicleta de pe un pod în râul Bârlad, întrăun loc unde apa are 30 de centimetri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit primelor informații oferite de polițiști, trupul tânărului a fost descoperit în râul Bârlad de către un localnic din Dumești, în timp ce se îndrepta spre Gara Băcești. Din cele constatate de anchetatori, tânărul era cu fața în jos și acoperit parțial de apă, iar în imediata vecinătate se afla o bicicletă.

„În momentul în care victima a fost ridicată de către polițiști, s-a constatat că prezenta o leziune la nivelul capului, suferită, cel mai probabil, în momentul în care a căzut cu bicicleta de pe pod. Este posibil ca tânărul să fi încercat să traverseze pe bicicletă acel pod improvizat, moment în care s-a dezechilibrat și a căzut în apă, lovindu-se cu capul de o piatră”, a declarat, joi, pentru corespondentul MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui, Mihaela Ștraub.

Trupul tânărului a fost ridicat de către Serviciul de Medicină Legală Vaslui în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.