Tânăr de 19 ani, reținut pentru că a încercat să tâlhărească şi să violeze o bătrână

Publicat: 28 08. 2020, 14:39
Actualizat: 28 08. 2020, 18:09
Tânăr de 19 ani, reținut pentru că a încercat să tâlhărească şi violeze o bătrână

Un tânăr de 19 ani, din comuna Măgura, judeţul Teleorman, a fost reţinut după ce a intrat peste o femeie de 91 de ani, din sat, a agresat-o şi, sub ameninţare, a încercat să o tâlhărească şi să o violeze.

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 3 Poliţie Rurală Vităneşti, judeţul Teleorman, l-au reţinut pe tânărul de 19 ani din comuna Măgura, care este cercetat pentru tentativă la tâlhărie calificată şi tentativă de viol.

„Poliţiştii au fost sesizaţi de către o femeie în vârstă de 91 de ani din comuna Măgura cu privire la faptul că, în noaptea de 26 spre 27 august o persoană necunoscută ar fi pătruns în locuinţa acesteia, ar fi agresat-o fizic şi i-ar fi solicitat bani, ameninţând-o cu acte de violenţă, încercând totodată să o violeze. Persoana vătămată a opus rezistenţă, bărbatul nereuşind să o violeze şi nici să sustragă bani ori alte bunuri sau valori”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Teleorman.

Tânărul bănuit de aceste fapte a reţinut, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria pentru măsuri legale.

Bărbat din Suceava, trimis în judecată după ce a încercat să violeze o fată de 15 ani

După ce a încercat să violeze o fată de 15 ani, un bărbat din județul Suceava a fost trimis în judecată de procurori.

Tentativa a avut loc în urmă cu aproape două luni, într-un parc din Gura Humorului. Fata a fost salvată de faptul că o persoană trecea întâmplător prin zonă. Bărbatul a renunțat imediat la gest și a luat-o la fugă. Ulterior, a fost prins de oamenii legii.

„În noaptea de 02/03 iulie 2020, în jurul orei 02:30, persoana vătămată minoră în vârstă de 15 ani a fost prinsă de inculpat care a condus-o cu forţa într-un parc situat în zona centrală a oraşului Gura Humorului unde inculpatul a prins-o de pantaloni şi a încercat să îi tragă jos de pe ea, moment în care i-a rupt nasturele şi fermoarul de la blugi. În timp ce încerca să se opună, inculpatul i-a solicitat să îl lase să întreţină relaţii sexuale cu ea, victima refuzând şi încercând să scape. La un moment dat, cei doi au căzut pe iarbă, unde persoana vătămată a continuat să se lupte cu inculpatul, care a prins-o cu mâinile de gură şi de gât şi care a încercat să îi dea pantalonii jos”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului.