Tânăr găsit mort în bazinul de înot din Bacău

Publicat: 19 06. 2012, 11:17
Actualizat: 19 06. 2012, 11:17

Un tânăr în vârstă de 20 de ani a fost găsit mort, luni seară, în bazinul de înot din municipiul Bacău, de către un instructor care avea cursuri de inițiere cu o grupă de copii într-un alt bazin din cadrul aceluiași complex, Poliția declanșând o anchetă în acest caz.

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Bacău, trupul neînsuflețit al tânărului a fost observat de către un instructor în bazinul de agrement, după ce tânărul fusese dat dispărut de către doi prieteni cu care venise la înot. Cu puțin timp înainte, cei trei tineri fuseseră dați afară de către un instructor din bazinul de sărituri destinat doar înotătorilor profesioniști.

Ulterior, tânărul de 20 de ani s-a despărțit de prietenii lui, după care a fost găsit în bazinul de agrement.

„Trupul tânărului a fost scos din apă de către instructorul care avea cursuri de inițiere cu o grupă de copii într-un bazin din incinta aceluiași complex. S-a solicitat intervenția unei ambulanțe și până la sosirea echipajului medical i-a fost acordat primul-ajutor de către instructorul de înot care l-a găsit. Din păcate, toate aceste manevre, inclusiv ale echipajului medical de pe ambulanță, au fost fără rezultat”, a declarat, marți, pentru corespondentul MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bacău, Narcisa Butnaru.

Cadavrul tânărului de 20 de ani a fost ridicat de Serviciul de Medicină Legală Bacău și transportat la morgă pentru necropsie.