Tânăr găsit mort pe o stradă din centrul Bârladului

Publicat: 15 08. 2013, 17:16
Actualizat: 17 02. 2016, 12:13

Un tânăr care avea urme de lovituri la cap a fost găsit mort, joi după-amiază, pe o stradă din zona centrală a municipiului Bârlad, polițiștii declanșând o anchetă în acest caz pentru a stabili atât identitatea, cât și condițiile în care a murit bărbatul.

Potrivit primelor informații furnizate de Poliția Județeană Vaslui, bărbatul a fost găsit pe strada Vasile Lupu din municipiul Bârlad, de către un trecător care a sunat la 112, solicitând intervenția unei ambulanțe în speranța că tânărul mai este în viață.

Echipajul medical care a ajuns la fața locului a constatat că bărbatul era mort, astfel că a fost anunțată Poliția, care a declanșat o anchetă în acest caz.

„Întrucât există suspiciunea comiterii unei infracțiuni cu violență, la fața locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție, care desfășoară activități de cercetare, sub coordonarea procurorului criminalist. Totodată, se fac verificări pentru a se stabili identitatea persoanei, a cărei vârstă o apreciem la aproximativ 30 de ani”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Vaslui, Mihaela Ștraub.