Tânăr vasluian în stare gravă la spital, după ce a fost găsit în curte în șoc hipotermic și hemoragic

Publicat: 08 01. 2014, 21:51
Actualizat: 17 02. 2016, 06:52

Un tânăr de 25 de ani, din localitatea vasluiană Lipovăț, a fost dus în stare gravă la spital, miercuri seară, după ce a fost găsit de către vecini zăcând în curtea locuinței sale, în șoc hipotermic și hemoragic, cu artera femurală tăiată cu o sticlă de către fratele său, în urma unei altercații.

Potrivit reprezentanților Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vaslui, tânărul a suferit un șoc hemoragic după ce a pierdut foarte mult sânge în urma tăieturii făcute de către fratele său în timpul unei altercații între cei doi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Abandonat în curtea locuinței, vasluianul a intrat și în șoc hipotermic din cauza temperaturii scăzute, fiind găsit de către vecini în stare de inconștiență.

„Vecinii l-au băgat pe tânăr în locuință și apoi au chemat asistentul medical din sat, care i-a făcut o hemostază provizorie pentru a opri sângerarea. În același timp, s-a solicitat și o ambulanță, care l-a preluat pe pacient în stare gravă, acesta fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui”, a declarat, miercuri, pentru corespondentul MEDIAFAX medicul Dan Ungureanu, din cadrul SAJ Vaslui.

Polițiștii vasluieni au declanșat o anchetă în acest caz pentru a stabili gradul de vinovăție al fratelui tânărului cu artera femurală secționată.