Tânără de 19 ani, rănită în urma unei explozii produse într-un imobil, din cauza unei sobe

Publicat: 12 01. 2014, 15:15
Actualizat: 31 07. 2014, 14:40

O tânără de 19 ani a fost rănită, duminică, în urma unei explozii produse într-un imobil din localitatea Armeni, județul Sibiu, din cauza unei sobe, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Sibiu, Bianca Sabău, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX, că o explozie s-a produs într-un imobil din localitatea Armeni, deflagrația nefiind urmată de incendiu.

„O explozie neurmată de incendiu s-a produs în localitatea Armeni, pe strada Mică. În urma exploziei, o persoană a fost rănită la față și membre, dar este conștientă”, a declarat Bianca Sabău.

Potrivit acesteia, din primele informații, explozia s-a produs din cauza unei sobe care funcționează cu gaz, în urma deflagrației fiind rănită o tânără de 19 ani.

Un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Sibiu intervine pentru a-i acorda fetei primul ajutor, medicii urmând să decidă dacă se impune transportarea ei la spital.

Bianca Sabău a precizat că mai multe echipaje ale ISU s-au deplasat la locul incidentului și au fost alertați reprezentanții societății de furnizare a gazului pentru a lua măsuri în zonă.