Tânărul care și-a ucis iubita asistentă în fața unui bloc din Cluj-Napoca a fost prins!

Publicat: 24 08. 2020, 18:27
Tânărul care și-a ucis iubita asistentă în fața unui bloc din Cluj-Napoca a fost prins! / Sursă FOTO: Pixabay - caracter ilustrativ

Tânărul în vârstă de 25 de ani suspectat că și-a ucis iubita, în noaptea de duminică spre luni, în fața unui bloc din Cluj-Napoca a fost prins de polițiști, însă în Suceava.

Bărbatul, care ar avea origini arabe, este suspectat că și-a ucis iubita, o asistentă în vârstă de 30 de ani, în fața unui bloc din Cluj-Napoca. La momentul respectiv ar fi venit cu mașina personală tot din Suceava și ulterior a fugit de la fața locului, fiind dat în urmărire națională.

Tânărul care și-a ucis iubita, prins în Suceava

Femeia a fost atacată cu o armă albă – cuțit – în plină stradă, însă loviturile date de iubitul ei i-au fost fatale. Potrivit primelor informații citate de antena3.ro, tânăra, originară tot din Suceava, s-ar fi întors în Cluj-Napoca cu un autocar, iar bărbatul a așteptat-o în fața unui bloc.

Tânăra asistentă, amenințată de iubit

Se pare că anchetatorii au găsit în telefonul victimei mai multe mesaje de amenințare cu moartea pe care le primise de la bărbat, însă femeia nu a spus nimănui de acest fapt.