Tăriceanu: La Tecuci vor fi trimise forțe suplimentare ale Armatei pentru a-i ajuta pe sinistrați

Publicat: 15 02. 2012, 10:24
Actualizat: 18 02. 2012, 07:33
Premierul Călin Popescu Tăriceanu a anunțat, astăzi, după ce a inspectat câteva cartiere din Tecuci grav afectate de inundații, că în zonă vor fi trimise forțe suplimentare ale Armatei și Jandarmeriei pentru a-i ajuta pe oameni să scoată apa din case și să-și salveze bunurile rămase.

Premierul Călin Popescu Tăriceanu a anunțat, astăzi, după ce a inspectat câteva cartiere din Tecuci grav afectate de inundații, că în zonă vor fi trimise forțe suplimentare ale Armatei și Jandarmeriei pentru a-i ajuta pe oameni să scoată apa din case și să-și salveze bunurile rămase. După inspectarea mai multor cartiere din Tecuci, Tăriceanu a apreciat că "situația este prostă".

"La nivel global s-a actionat cum s-a putut. Vom aloca fonduri pentru reparația străzilor și a trotuarelor și se va stabili care sunt despăgubirile ce vor fi acordate persoanelor afectate", a spus Tăriceanu.

La rândul său, primarul municipiului Tecuci, Eduard Finkelstein, a declarat că vor fi create breșe în digul râului Bârlad, în apropiere de Tecuci, pentru evacuarea apei, în cazul în care nivelul râului va continua să crească.Â