Tăriceanu spune că Poliția și-a vopsit mașinile în culorile PNL: „Dacă vor câștiga alții alegerile, aveți pregătite și alte culori?”

Publicat: 27 08. 2020, 18:53
Actualizat: 06 04. 2021, 16:19
Tăriceanu spune că Poliția și-a vopsit mașinile în culorile PNL: „Dacă vor câștiga alții alegerile, aveți pregătite și alte culori?” / Sursă FOTO: Facebook

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, acuză Poliția Română că și-a vopsit mașinile în culorile PNL, întrebându-se ironic: „dacă vor câștiga alții alegerile, aveți pregătite și alte culori?”

Tăriceanu critică decizia Poliției Române

Tăriceanu mai scrie că în locul investiției direcționate pentru vopseaua mașinilor, Poliția Română ar trebui să își îndrepte resursele spre lupta cu interlopii.

„Guvernul nu lasă pe dinafara campaniei electorale nici una dintre instituțiile publice. După ce au transformat coronavirusul în agent electoral și pe medici în purtători de cuvânt ai politrucilor, acum este rândul Poliției Române să-și aducă contribuția la victoria PNL-iștilor!

Doar așa îmi pot explica de ce Poliția Română își redecorează mașinile în galben – albastru. Adică, exact culorile PNL!
Ideea este următoarea: în loc să dați banii pe vopsit mașini și schimbat uniforme, mai bine luptați-vă cu interlopii. Băgați mai mulți agenți pe stradă și mai puțini prin birouri. Arătați că nu politica este crezul vostru, ci siguranța cetățeanului!

O ultimă întrebare pentru șefii poliției: dacă vor câștiga alții alegerile, aveți pregătite și alte culori pentru revopsirea mașinilor?”, a scris Călin Popescu-Tăriceanu pe pagina sa de Facebook.

Poliția Română, despre recolantarea mașinilor Poliției în albastru și galben: Noul design este în concordanță cu cel al altor state membre UE / Mașinile cu noul branding sunt vizibile de la aproape 500 de metri

Conform Poliţiei Române, IGPR a transmis către OSIM de la începutul lunii mai a acestui an documentele necesare înregistrării noii colantări a autospecialelor de poliţie.
„Autospecialele noi de Poliție au fost recolantate în albastru și galben, cu elemente de culoare verde fosforescent, pentru a asigura vizibilitatea și pe timp de ceață, autocolantele fiind de calitate foarte ridicată. Totodată, acest demers a fost necesar pentru ca cetățenii să poată diferenția autovehiculele Poliției Române de cele ale Poliției Locale”, susțin reprezentanții Poliției Române, într-un comunicat de presă transmis joi.