Tarom lansează o nouă rută internațională, cu trei zboruri pe săptămână

Publicat: 10 05. 2018, 20:17

Directorul Aeroportului Mihail Kogălniceanu, Bogdan Artagea, a anunțat, joi, că Tarom revine la Constanța, începând cu 1 iulie, când va opera un zbor spre Chișinău, în perioada verii.

„Au fost tratative îndelungate pentru mai multe destinații. Am reușit totuși Chișinăul. Începe cu 1 iulie, minim trei frecvențe pe săptămână”, a spus Artagea, precizând și că de promovarea acestor curse se vor ocupa atât compania Tarom, cât și repezentanți ai aeroporturilor din Constanța și Chișinău.

Artagea a mai spus că zborurile vor avea loc, deocamdată, numai pe durata verii, iar prețurile nu au fost încă stabilite.

„Nu știm cât vor costa biletele, de-abia ieri (miercuri – n.r.) am încheiat acest parteneriat. (…) Va fi numai pe timpul verii. Dacă va funcționa probabil va merge mai departe. Sper să avem alte destinații care vor merge tot timpul anului”, a mai spus Artagea.

Destinațiile externe spre care decolează aeronave de pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu din județul Constanța sunt Bruxelles, Istanbul, Londra, Milano, Paris și Talin.