Taximetrist bătut de un tânăr care i-a furat apoi mașina, la Poiana Brașov

Publicat: 24 09. 2012, 14:25
Actualizat: 27 09. 2018, 20:07
Un bucureștean de 29 de ani, care venise în week-end la Poiana Brașov, este cercetat penal pentru furt calificat și lovire, după ce a bătut un taximetrist în mașina căruia se urcase, apoi i-a furat autoturismul, pe care l-a abandonat la câțiva kilometri distanță, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Bărbatul a petrecut în Brașov, duminică seară până spre dimineață, iar apoi a luat un taxi pentru a-l duce până la hotelul din Poiana Brașov unde era cazat împreună cu prietana sa. Pe drum, însă, s-a luat la ceartă cu taximetristul, nemulțumit de tariful propus.

„Bărbatul i-a aplicat taximetristului mai multe lovituri cu pumnii în zona feței, moment în care victima s-a speriat și a coborât din autoturism. Tânărul a luat
mașina taximetristului, pe care a abandonat-o la o distanță de circa trei kilometri”, a declarat, luni, într-o conferință de presă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Brașov, comisar-șef Liviu Naghi.

Bucureșteanul și iubita lui au luat apoi un mijloc de transport în comun și și-au continuat drumul spre Poiana Brașov. Taximetristul a anunțat Poliția prin 112, iar bucureșteanul a fost prins, fiind cercetat în libertate pentru lovire și furt calificat.