Taximetrist la spital după ce a fost înjunghiat de un client

Publicat: 29 05. 2013, 12:08
Actualizat: 07 06. 2018, 08:03

Un taximetrist din Constanța a ajuns la spital, miercuri dimineață, după ce a fost înjunghiat de un client care l-a atacat cu un cuțit în momentul în care i-a cerut să îi plătească pentru cursă, atacatorul, care a reușit apoi să fugă, fiind căutat de polițiști, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit informațiilor furnizate de polițiștii constănțeni, incidentul s-a petrecut în jurul orei 05.15.

Șoferul le-a spus anchetatorilor că în jurul orei 05.15, aflându-se în stația de taximetre situată la intersecția străzii Dezrobirii cu strada Baba Novac, un tânăr de 20 – 25 de ani, slab, cu păr ondulat, șaten spre blond, îmbrăcat cu tricou alb și bermude, a urcat în mașină, s-a așezat în spate și i-a cerut să îl transporte pe strada Eliberării.

Ajungând la intersecția cu strada Corbului, taximetristul a oprit, la cererea clientului, iar după ce i-a comunicat prețul, acesta l-a atacat cu un cuțit sau cu un briceag, după care a fugit.

Taximetristul, în vârstă de 61 de ani, și-a anunțat colegii, iar dispeceratul societății la care este angajat a alertat autoritățile prin 112. O ambulanță l-a transportat pe bărbatul rănit la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, medicii stabilind că rănile pe care le are nu sunt grave, astfel că nu a fost necesară internarea acestuia.

Polițiștii au declanșat o anchetă și speră ca în scurt timp să îl găsească pe atacator, urmând ca după examinarea medico-legală a victimei, în funcție de numărul de zile de îngrijiri medicale necesare pentru vindecare, să se facă și încadrarea juridică a faptei.