Timiș: Tânără găsită moartă în casă, după ce și-a provocat avortul sau a născut neasistată

Publicat: 15 02. 2012, 09:47
Actualizat: 24 07. 2012, 01:10
O tânără de 32 de ani, mamă a trei copii, a fost găsită moartă în casă, la sfârșitul săptămânii trecute, după ce fie și-a provocat avortul, cu câteva săptămâni înainte de termen, fie a născut neasistată și a murit din cauza hemoragiei puternice.

O tânără de 32 de ani, mamă a trei copii, a fost găsită moartă în casă, la sfârșitul săptămânii trecute, după ce fie și-a provocat avortul, cu câteva săptămâni înainte de termen, fie a născut neasistată și a murit din cauza hemoragiei puternice, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Nimeni nu știa că tânăra era gravidă. Cumnata sa, care locuiește în apropierea tinerei, a fost sunată de cineva care gemea și o implora să vină urgent. “Am găsit-o într-o baltă de sânge”, a spus femeia, care a anunțat imediat Ambulanța.

Ionela Iova, asistentă la Ambulanța Timiș, a declarat, luni, că, deoarece s-a constatat că femeia născuse, a fost anunțată Poliția. Agentul șef adjunct Daniel Belciug, de la Poliția Secaș, a declarat, luni, că incidentul s-a petrecut sâmbătă seara, când polițiștii au fost solicitați la un deces.

"Am găsit o tânără de 32 de ani decedată, iar în urma cercetărilor am găsit și fătul”, a declarat Belciug.

Fătul, o fetiță, a fost găsit mort, învelitîntr-o pătură, în aceeași încăpere cu femeia.Femeia avea trei copii minori, care erau cu ea în casă în momentul în care aceasta a murit.

Medicii încearcă să stabilească ce s-a întâmplat și iau în calcul în primul rând posibilitatea ca femeia să fi încercat să-și provoace avortul, însă nu exclud nici varianta unei nașteri neasistate, înainte de termen. (Mediafax)